SEARCH

Karnival MYPerodua Nation – 20-22 September

10 Sep 2019 / 20:25 H.

KARNIVAL “MYPerodua Nation 2019” akan diadakan pada 20-22 September di Setia City Oval Lawn, Setia Alam.

Acara itu merupakan karnival terulung Perodua yang diadakan setiap tahun sejak 2017 untuk memaparkan segalanya mengenai Perodua.

“Setelah berlangsung dengan jayanya di Shah Alam pada 2017 dan Sungai Petani pada 2018, MYPerodua Nation 2019 menjanjikan hujung minggu yang lebih menarik dan menyeronokkan buat semua,” kata presiden dan ketua pegawai eksekutif Perodua Datuk Zainal Abidin Ahmad.

“Dengan tawaran menarik bagi kenderaan baharu, termasuk tawaran istimewa untuk e-hailing, pelajar dan graduan, serta tawaran selepas jualan bagi pakej dan kit badan GearUp, pelincir, alat ganti dan aksesori, inilah masa dan tempat yang terbaik untuk menjadi pelanggan Perodua,” tambahnya.

Untuk kemudahan pelanggan, seluruh rangkaian produk dan perkhidmatan Perodua akan turut berada di sana, termasuklah Perodua Total Protect Plus, Kenderaan Pra-Milik Perodua (POV), aksesori dan koleksi GearUp, alat ganti, Minyak Tulen Perodua dan program kesetiaan pelanggan, UFirst.

Rakan-rakan kewangan dan insuran juga akan berada di sana untuk memudahkan proses pembelian.

“MYPerodua Nation memberi kami peluang untuk mendekati para pelanggan yang dihargai supaya kami boleh memenuhi keperluan dan kehendak mereka dengan lebih mendalam,” kata Zainal Abidin.

“Kami amat berbesar hati untuk bertemu para pengunjung sepanjang tiga hari karnival ini berlangsung.”

Para pengunjung juga boleh membuat temu janji servis, memeriksa kenderaan mereka dengan Tweckbot secara percuma, memandu uji model-model terkini Perodua, merasai demonstrasi sistem Bantuan Pemanduan Selamat (ASA), menerokai sejarah 26 tahun Perodua di ruang pameran Perodua Journey serta mengambil bahagian dalam pelbagai pertandingan dan aktiviti yang menyeronokkan.

Kanak-kanak pula pasti akan menyukai bungee trampoline, aktiviti mewarna model tanah liat, perlumbaan realiti maya (VR) dan aktiviti drift basikal roda tiga.

Terdapat juga persembahan dan penampilan khas artis-artis terkenal termasuk Bunkface, Aman RA, Naim Daniel dan ramai lagi.

Untitled Document

email blast